Friptură De Porc Pane

Friptură De Porc Pane
Reteta friptura de porc pane se poate face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru 1,35 USD pe porție, primești un fel principal care servește 12. O porție conține 182 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc, pesmet condimentat, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.

Instrucțiuni

1
Apăsați usturoiul pe friptură. Într-o tigaie superficială, combinați pesmetul, brânza și salvia. Rotiți ușor friptura în amestec de firimituri până când este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
RolaRola
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați partea grasă în sus pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 1 până la 1-1/4 ore sau până când un termometru citește 145 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Lăsați carnea să stea 10-15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista