Friptură De Porc Pane
Reteta friptura de porc pane se poate face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru 1,35 USD pe porție, primești un fel principal care servește 12. O porție conține 182 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc, pesmet condimentat, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.
Instrucțiuni
Apăsați usturoiul pe friptură. Într-o tigaie superficială, combinați pesmetul, brânza și salvia. Rotiți ușor friptura în amestec de firimituri până când este acoperită.
Așezați partea grasă în sus pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 1 până la 1-1/4 ore sau până când un termometru citește 145 CP.
Lăsați carnea să stea 10-15 minute înainte de feliere.