Creveți Fra Diavolo

Creveți Fra Diavolo
Creveți Fra Diavolo este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. O porție conține 289 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 3,75 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4446 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită conserve de roșii, frunze de pătrunjel, frunze de busuioc și creveți. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 33 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Homar Fra Diavolo / Aragosta Fra Diavolo, Creveți Fra Diavolo, și Creveți Fra Diavolo.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aruncați creveții într-un castron mediu cu 1 linguriță de sare și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CrevețiCreveți
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți cele 3 linguri de ulei într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați creveții și sotati aproximativ un minut, aruncați și continuați să gătiți până când sunt fierte, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Transferați creveții pe o farfurie mare; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
6
Adăugați ceapa în aceeași tigaie, adăugând 1 până la 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie, dacă este necesar, și sotati până devine translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați roșiile cu sucurile lor, vinul, usturoiul și oregano. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Întoarceți creveții și orice sucuri acumulate în amestecul de roșii; aruncați pentru a acoperi și gătiți timp de aproximativ un minut, astfel încât aromele să se îmbine. Se amestecă pătrunjelul și busuiocul. Condimentează cu mai multă sare, după gust și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
SosSos
SareSare
VinVin

Echipamente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vinăria Peju Napa Valley Sauvignon Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Vinăria Peju Valea Napa Sauvignon Blanc
Vinăria Peju Valea Napa Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc sare din pahar—ananasul, fructul pasiunii, grapefruitul și lichiul sunt toate foarte proeminente pe nas. Palatul oferă fructe mai luxuriante și aciditate strălucitoare, cu note de tartă cremoasă de lămâie, guava și caise cu un finisaj proaspăt și curat.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista