Friptură De Porc Din Caraibe
Friptura de porc din Caraibe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 396 calorii, 62g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Încercați Carne De Porc Prăjită Din Caraibe, Friptură De Oală Din Caraibe Gătită Lent, și Varză prăjită în stil caraibian cu morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc. Pătrundeți carnea de porc adânc peste tot cu furculiță de carne sau frigărui.
Așezați carnea de porc într-o pungă grea de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil.
Așezați ingredientele rămase, cu excepția sării și piperului după gust, zahăr și 1/2 linguriță sare în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și îndoiți până se omogenizează.
Se toarnă amestecul amestecat peste carnea de porc. Sigilați punga; așezați în vas. Refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Se încălzește cuptorul la 325 buc.
Scoateți carnea de porc din marinată; refrigerați marinada.
Presărați carnea de porc cu sare și piper după gust.
Așezați carnea de porc pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de porc și să nu se odihnească în grăsime.
Friptură neacoperit 1 oră 45 minute la 2 ore 15 minute sau până când termometrul citește 155 F.
Scoateți carnea de porc din tigaie. Acoperiți și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute sau până când termometrul citește 160 buc.f (coacere medie).
Se toarnă marinada în 1 cratiță de 1/2 litru. Se amestecă zahărul și 1/2 linguriță sare.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand amestecul se ingroasa usor.
Serviți sosul cu carne de porc.