Friptură de flanc marinată rapidă

Friptură de flanc marinată rapidă
Friptura de flanc marinată rapidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,48 USD per porție. O porție conține 207 calorii, 25 g de proteine și 11 g de grăsimi. Este perfect pentru ziua indragostitilor. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită oregano, muștar dijon, sos de soia și sos worcestershire. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Friptura de flanc marinată, Friptură de flanc marinată și Friptură de flanc marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
2
Adăugați friptura și întoarceți-o pentru a acoperi. Sigilați la frigider pentru 8 ore sau peste noapte, întorcându-le ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1-inch Grosime) Fripturi De Muschi(1-inch Grosime) Fripturi De Muschi
3
Scurgeți și aruncați marinata. Grătiți, acoperit, la foc mediu-fierbinte timp de 6-10 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°). Pentru a servi, feliați subțiri peste bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3 Cesti De Gheata Ras3 Cesti De Gheata Ras
Sos Worcestershire, Pentru AromăSos Worcestershire, Pentru Aromă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Salsa De Rosii-chipotleSalsa De Rosii-chipotle

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Flank Steak în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista