Friptură cu ciuperci și ardei

Friptură cu ciuperci și ardei
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Friptura cu ciuperci și ardei ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 342 de calorii, 33 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,09 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de ardei gras, ardei gras, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 74%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) și friptură chinezească de piper (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru).

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 3 linguri de sos de soia și piper; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 30-60 de minute. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, bulionul și sosul de soia rămas până la omogenizare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită. Într-o tigaie mare antiaderență sau un wok, prăjiți usturoiul și ghimbirul în 2 lingurițe de ulei timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați carnea de vită; se prăjește timp de 4-6 minute sau până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Scoateți carnea de vită și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Se prăjește ardeii în uleiul rămas timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Adăugați ciupercile; se prăjește încă 2 minute sau până când ardeii sunt crocanți și fragezi. Se amestecă amestecul de bulion și se adaugă la amestecul de legume. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de vită în tigaie; adauga rosiile si ceapa. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Serviți peste orez dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista