"Fripturi" cu coaste scurte cu Kimchi la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați "fripturi" cu coaste scurte cu kimchi la grătar. O porție conține 727 calorii, 24g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.95 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați coaste scurte de vită dezosate* de piele de argint și grăsime exterioară, ulei de canolan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Kimchi-Rețetă De Coaste Scurte Fierte, Brânză la grătar cu Kimchi, și Kimchi porumb la grătar pe știulete.

Instrucțiuni

1
Rotiți pere, ceapă, ghimbir, usturoi, sake, mirin și sos de soia într-un blender până când sunt purificate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
CeapăCeapă
PerePere
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron adânc, se adaugă coaste scurte și se răcește 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți marinada și lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
4
Între timp, încălziți grătarul la mediu (350 până la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
pentru un grătar cu gaz sau fierbinte (450 până la 55
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
pentru un grătar cu cărbune, cu un arzător oprit sau o zonă lăsată liberă pentru căldură indirectă. Într-un castron, aruncați kimchi cu ulei și lăsați-l deoparte. Carnea la grătar, acoperită, la foc direct, rotind o dată, până când apar urme, 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KimchiKimchi
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
7
Transferați carnea în zona de căldură indirectă și setați un suport metalic la foc direct, transversal peste grătare. Gatiti friptura la foc indirect pana cand un termometru ajunge la 125 pentru mediu-rar, 6 pana la 8 minute. Între timp, grătar kimchi pe raft, întorcându-se o dată, până când este ușor carbonizat, aproximativ 8 minute în total. Puneți kimchi pe un platou cu fripturi deasupra și serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KimchiKimchi
FripturăFriptură
CarneCarne
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
* Coaste scurte nu vin deja dezosate, așa că puteți cere unui măcelar să o facă, osați-le singur (3 3/4 lbs. produce 1 1/2 lbs. "fripturi" tăiate) sau înlocuiți coaste de vită dezosate în stil rustic, o tăietură din rola de ochi chuck, care are o aromă similară, deși mai puțin marmorată. Găsiți kimchi în secțiunea de alimente refrigerate a magazinelor alimentare și pe piețele asiatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste în Stil RusticCoaste în Stil Rustic
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
KimchiKimchi
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
OsOs
RolaRola

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista