Fripturi Creole

Fripturi Creole
Fripturile Creole durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 412 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fripturi De Ton Creol Rege, Fripturi de filet de vită cu frecare de condimente Creole, și Fripturi de filet de vită cu frecare de condimente Creole.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește ceapa, ardeiul verde, țelina în 2 linguri de ulei sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă făina, sarea, cimbru, cayenne și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
SareSare
3
Adăugați roșii și sos de piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20-25 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
TomateTomate
4
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
5
Presărați fripturile cu sare și piper după gust. Într-o altă tigaie mare, gătiți fripturile în uleiul rămas la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild Horse unbridled Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista