Frigarui de friptură și "stridii"

Frigarui de friptură și
Steak și frigarui "stridie" este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, rețetă cu 10 porții. O porție conține 129 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, sos de soia, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură Și Plăcintă Cu Stridii, Sos De Stridii-Ghimbir Friptură La Grătar, și Frigarui De Friptură De Mușchi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați aproximativ 20 de scurte (2 până la 3 in.) frigarui din lemn sau scobitori în apă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
2
Grătar de căldură la mare (450 la 550).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Filetați o bucată de friptură, șalotă și o ciupercă pe fiecare frigăruie. Grill, întorcându-se des, până când carnea este medie rară, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista