Frigarui De Ciuperci La Gratar
Gratar ciuperci Kabobs este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână margarină, pudră de usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Friptură la grătar și ciuperci cu sos de brânză albastră, Usturoi Ciuperci Kabobs, și Frigarui de pui Oriental la gratar cu porumb la gratar pe Stiulet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ciuperci filetate pe frigarui metalice de 4 (8 inci); pus deoparte.
Combinați sosul de soia, margarina și pudra de usturoi.
Ungeți jumătate din amestecul de sos de soia pe ciuperci.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați kabobs pe raft; grătar, acoperit, 4 până la 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede, întorcându-se și ungând ocazional cu amestecul de sos de soia rămas.