Franceză într-o clipă: Crunch de fenicul fiert
Franceză într-o clipă: criza fenicul fiert ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 111 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chervil, panko, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: praz tânăr fiert rapid cu parmezan și cimbru, Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie largă antiaderentă, încălziți 1/2 lingură de ulei de măsline și 1/2 lingură de unt la foc mediu-mare. Odată ce untul s-a topit și abia începe să spumeze, adăugați felii de fenicul. Saut saut, de cotitură felii de multe ori cu spatula de silicon, până când doar de cotitură maro auriu, 4 până la 5 minute.
Adăugați vin și lăsați-l să se reducă timp de 30 până la 60 de secunde.
Adăugați bulion de pui și condimentați cu sare și piper după gust. Reduceți căldura la minim, acoperiți oala și fierbeți până când feniculul este fraged până la vârful unui cuțit, 12 până la 15 minute.
Scoateți capacul din oală și lăsați orice exces de umiditate să se evapore.
În castron, aruncați împreună restul de 2 lingurițe de ulei de măsline, panko și frunze de fenicul și chervil. Se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți broilerul la mare. Pulverizați vasul de copt de 9 1/2 pe 12 inci cu spray de gătit antiaderent sau ulei de măsline.
Așezați fenicul în jurul fundului vasului și acoperiți cu amestec de panko-ierburi.
Așezați în cazan, la 5 până la 6 inci sub sursa de căldură și gătiți până când panko este maro auriu, 6 până la 7 minute.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Mouton Cadet Bordeaux Rouge cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.