Foarte Simplu De Manevrat Coaste Friptură

Foarte Simplu De Manevrat Coaste Friptură
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Friptura de coaste infailibilă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 1130 calorii, 51G de proteine, și 101G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,78 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 1660 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de usturoi, friptura de coaste de vită în picioare, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Încercați Foarte Simplu De Manevrat Friptură De Curcan, Friptură de coaste în picioare cu sos de tigaie, și Foarte simplu de manevrat lent friptură de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați sarea, piperul și praful de usturoi într-o ceașcă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PiperPiper
SareSare
4
Așezați friptura pe un suport într-o tigaie, astfel încât partea grasă să fie în sus și partea coastei să fie în partea de jos. Frecați condimentul pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Prăjiți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. Opriți cuptorul și lăsați friptura înăuntru. Nu deschide ușa. Lăsați-l acolo timp de 3 ore. Cu 30 până la 40 de minute înainte de servire, porniți cuptorul la 375 grade F (190 grade C) pentru a reîncălzi friptura. Temperatura internă trebuie să fie de cel puțin 145 grade F (62 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a ciopli în porții.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista