Fleac de zmeură și Sherry

Fleac de zmeură și Sherry
Fleac de zmeură și Sherry este o rețetă europeană care servește 12. Pentru 3,15 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 501 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Mergeți la magazin și cumpărați frișcă, zmeură, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Fleac de zmeură și Sherry, Almond Sherry Trifle de Crăciun și Traditional English Sherry Trifle - Strictly for the Grown Ups!.

Instrucțiuni

1
Unge și făină o tavă de copt de 13 pe 9 inchi. Pregătiți tortul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, dar folosiți 1/2 cană de sherry în loc de 1/2 cană apă. Când este copt, lăsați să se răcească în tavă timp de aproximativ 10 minute, apoi răsturnați pe un grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Duncan Hines Moist Deluxe Butter Recipe Gold)(recomandat: Duncan Hines Moist Deluxe Butter Recipe Gold)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Tăiați tortul în bucăți mari, de aproximativ 1 1/2 inci lățime.
3
Puneți gălbenușurile de ou, zahărul granulat și restul de 1 cană de sherry în partea superioară a unui boiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Bateți până se combină complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Puneți tigaia de sus peste apă fierbinte (nu lăsați apa să atingă fundul tigaii de sus). Cu o lingura de lemn se amesteca la foc mediu aproximativ 8 minute, pana cand crema este destul de groasa, cam de consistenta maionezei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Lasa sa se raceasca. Batem smantana cu zaharul cofetar. Luați jumătate din frișcă și adăugați-o în crema răcită, amestecând bine. Pentru a asambla: În partea de jos a unui castron de fleac sau a unei tavi de folie de aluminiu de unică folosință de 13 x 9 inchi, așezați 1/3 din cuburi de tort, 1/3 din zmeură și 1/3 din cremă. Continuați stratificarea, terminând cu cremă. Luați frișca rămasă și acoperiți complet partea de sus a cremei. Se da la frigider cel putin 4 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Serviți cu frișcă suplimentară, zmeură proaspătă și o crenguță de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Trifle. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista