Flan de dovleac cu sos de salvie parmezan
Rețeta Butternut Squash Flan cu sos de salvie parmezan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 5 ore. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 26 de fani. Un amestec de parmigiano-reggiano, ouă plus 2 gălbenușuri, frunze de salvie plus 2 lingurițe de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste de dovleac și parmezan cu salvie, Supă de dovlecei de nucă cu crutoane de salvie și parmezan, și Piure de dovleac prăjit de două ori la cuptor cu parmezan și salvie.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Prăjiți dovleceii, tăiați părțile în jos, într-o tigaie puțin adâncă unsă până când gâtul este fraged, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 325 F. suc de fructe rece la cald.
Ungeți o tigaie rotundă de 8 pe 2 inci. Linia de jos cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară și hârtie de unt.
Scoateți carnea din dovlecei, aruncând pielea și pur și pur și simplu într-un robot de bucătărie până la omogenizare, aproximativ 45 de secunde. Puneți 2 căni pur aproxume într-un castron, apoi amestecați ouă întregi, 1 cană jumătate și jumătate, 2 linguri de brânză, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru până se combină.
Se toarnă amestecul de dovlecei în tigaia de tort și se coace într-o baie de apă până când se fixează și o culegere de lemn sau o frigăruie iese aproape curată, de la 45 de minute la 1 oră.
Scoateți din baie de apă și se răcește flan în tigaie pe un raft 15 minute. Inversați o farfurie plată peste flan, apoi inversați flanul pe farfurie și îndepărtați cu grijă pergamentul.
Între timp, aduceți frunze întregi de salvie și ceașcă rămasă jumătate și jumătate doar la foc mic într-o cratiță grea de 1 până la 2 litri, apoi scoateți-o de pe foc și lăsați - o abruptă, acoperită, 10 minute.
Îndepărtați salvie, stoarceți cu grijă frunzele pentru a extrage lichid și aruncați frunzele.
Bateți gălbenușurile în jumătate și jumătate și gătiți la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii și înregistrează 170 până la 175 F pe termometru, aproximativ 4 minute (nu lăsați să fiarbă).
Se toarnă imediat sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apoi se adaugă 1/2 cană de brânză rămasă și salvie tocată, amestecând până se topește brânza. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Tăiați flanul în pene cu un cuțit subțire, ștergând cuțitul curat după fiecare felie.