Flan de dovleac cu sos de salvie parmezan

Flan de dovleac cu sos de salvie parmezan
Rețeta Butternut Squash Flan cu sos de salvie parmezan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 5 ore. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 26 de fani. Un amestec de parmigiano-reggiano, ouă plus 2 gălbenușuri, frunze de salvie plus 2 lingurițe de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste de dovleac și parmezan cu salvie, Supă de dovlecei de nucă cu crutoane de salvie și parmezan, și Piure de dovleac prăjit de două ori la cuptor cu parmezan și salvie.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Prăjiți dovleceii, tăiați părțile în jos, într-o tigaie puțin adâncă unsă până când gâtul este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 325 F. suc de fructe rece la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Ungeți o tigaie rotundă de 8 pe 2 inci. Linia de jos cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară și hârtie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Scoateți carnea din dovlecei, aruncând pielea și pur și pur și simplu într-un robot de bucătărie până la omogenizare, aproximativ 45 de secunde. Puneți 2 căni pur aproxume într-un castron, apoi amestecați ouă întregi, 1 cană jumătate și jumătate, 2 linguri de brânză, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
(Keebler)(Keebler)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se toarnă amestecul de dovlecei în tigaia de tort și se coace într-o baie de apă până când se fixează și o culegere de lemn sau o frigăruie iese aproape curată, de la 45 de minute la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți din baie de apă și se răcește flan în tigaie pe un raft 15 minute. Inversați o farfurie plată peste flan, apoi inversați flanul pe farfurie și îndepărtați cu grijă pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Între timp, aduceți frunze întregi de salvie și ceașcă rămasă jumătate și jumătate doar la foc mic într-o cratiță grea de 1 până la 2 litri, apoi scoateți-o de pe foc și lăsați - o abruptă, acoperită, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Îndepărtați salvie, stoarceți cu grijă frunzele pentru a extrage lichid și aruncați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
10
Bateți gălbenușurile în jumătate și jumătate și gătiți la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii și înregistrează 170 până la 175 F pe termometru, aproximativ 4 minute (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Se toarnă imediat sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apoi se adaugă 1/2 cană de brânză rămasă și salvie tocată, amestecând până se topește brânza. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Tăiați flanul în pene cu un cuțit subțire, ștergând cuțitul curat după fiecare felie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
13
Serviți flanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista