Finalist RWOP: Empanadas pentru micul dejun cu cremă Chipotle
Finalist RWOP: empanadele pentru micul dejun cu cremă Chipotle necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 238 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare, ardei iute chipotle în sos adobo, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Mic dejun Empanadas cu cremă Chipotle, Empanadas De Pui Chipotle, și Empanadas de pătlagină cu sos Chipotle-arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulverizați o foaie de prăjituri cu spray de gătit cu ulei vegetal; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, gătiți cârnați, sfărâmându-se în bucăți mici. Odată gătit, scurgeți grăsimea.
Adăugați 8 oz. crema de brânză la cârnați și se amestecă până se topește.
Adăugați roșiile, chimenul, sarea, piperul și usturoiul praf. Se amestecă pentru a combina.
Cutie deschisă de biscuiți; separați fiecare biscuit în 2 jumătăți. Aplatizați fiecare jumătate cu mâinile pentru a face mai mari. Puneți o lingură de amestec de cârnați pe centrul fiecărui biscuit; pliați biscuitul în jumătate și sigilați apăsând marginile împreună.
Așezați pe foaia de copt pregătită și periați cu ou bătut.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor înainte de a servi cu cremă Chipotle.
Crema Chipotle: într-o cratiță mică, combinați 4 oz. cremă de brânză, smântână, ardei chipotle și sare de usturoi. Gatiti la foc mediu pana se topeste crema de branza si toate ingredientele sunt combinate.