Fileuri De Pește Cu Aluat De Bere

Fileuri De Pește Cu Aluat De Bere
Fileurile de pește cu aluat de bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Tacos De Pește Cu Aluat De Bere, Pește și chipsuri în aluat de bere, și Prăjituri De Pește Cu Bere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea, praful de copt și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MărarMărar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați bere, lapte și ouă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
OuăOuă
LapteLapte
3
Așezați fileurile de pește în amestecul de aluat, acoperiți bine și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
4
Încălziți friteuza la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
5
Puneți peștele în ulei fierbinte și prăjiți până se rumenesc. Gatiti pestele in loturi pentru a mentine temperatura uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Servește.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista