Filete De Vită Marinate
Carnea de vită marinată este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 407 calorii, 54g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.48 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, sos Worcestershire, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Filete De Porc Marinate, Filete De Curcan Marinate, și Filete De Curcan Marinate La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Puneți deoparte 3/4 cană pentru ungere.
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați fripturile. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru cel puțin 15 minute.
Scurgeți și aruncați marinada. Fripturi la grătar, acoperite, la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 de ani; mediu, 160 de ani; bine făcut, 170 de ani), ungând cu marinată rezervată.