File de somon la grătar cu sos de miere-muștar

File de somon la grătar cu sos de miere-muștar
Fileul de somon la grătar cu sos de muștar de miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 6.06 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 528 calorii, 47G de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, năsturel, hrean și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați File de somon la grătar cu sos de miere-muștar, File de somon la grătar cu sos de mărar de castraveți, și File de somon la grătar cu sos de lămâie-unt-usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună muștarul, mierea, hreanul, menta și 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
PiperPiper
MiereMiere
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de utilizare. Poate fi făcută cu 1 zi în avans și refrigerată, dar nu adăugați menta decât chiar înainte de utilizare. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
4
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Ungeți somonul cu uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați somonul pe grătar, cu pielea în jos și grătați până se rumenesc și ușor carbonizate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
În timp ce somonul se gătește, așezați năsturelul și ceapa într-un bol mediu, adăugați oțetul și uleiul și sarea și piperul și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NasturelNasturel
OțetOțet
SomonSomon
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Transferați salata într-un platou, acoperiți cu fileul de somon și stropiți fiecare file cu sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
MuștarMuștar
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.
2015 brought the earliest vintage of the decade so far. After the large 2013 and 2014 vintages and the continued drought, the vines put forth a fraction of the fruit than the previous two years. They were down approximately 30% overall but the result was exceptional quality and deep, powerful wines with great acidity. Citrus, anise, saline, and energetic.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista