Fettuccine Alfredo cu pui

Fettuccine Alfredo cu pui
Reteta Fettuccine Alfredo cu pui ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, brânză philadelphia neufchatel, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fettuccine De Pui Alfredo, Fettuccine De Pui Alfredo, și Fettuccine De Pui Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Între timp, gătiți puiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 5 până la 7 min. sau până se termină, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă făina și bulionul în aceeași tigaie cu biciul. Se amestecă Neufchatel, 2 linguri. Parmezan, praf de usturoi și piper; gatiti 2 min. sau până când amestecul fierbe și se îngroașă, amestecând continuu. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
NeufchatelNeufchatel
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
5
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestec de pui; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista