Feta Grecească Și Răspândirea Măslinelor

Feta Grecească Și Răspândirea Măslinelor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Fetanul grecesc și răspândirea măslinelor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă $1.37 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 132 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită măsline, brânză feta, usturoi și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Feta grecească răspândită cu ardei prăjiți (Htipiti), Spread de fasole și feta cu salată grecească salsa și prăjituri de ovăz, și Fetan grecesc și chiftele de măsline.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, așezați brânza feta, uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, roșiile uscate la soare și oregano. Folosind setarea pulsului, amestecați amestecul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Transferați într-un castron mediu. Amestecați măslinele cu mâna sau cu o lingură. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Moschofilero, Assyrtiko și Agiorgitiko sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Monografia gaia Moschofilero. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Monografia Gaia Moschofilero
Monografia Gaia Moschofilero
Strugurii pentru monografie Moschofilero provin din podgorii situate în Arcadianplateaus în regiunea Mantinia din Peloponez, la o altitudine de 1.500 ft. În acest climat răcoros,Moschofilero cu piele roz prosperă, dezvoltând arome intense, picante și florale și aciditate crocantă.Acest vin alb plin de viață și uscat are un nas intens floral și fructat, cu note de trandafir petaland condiment. Un vin răcoritor, cu o aciditate crocantă și un finisaj aromat.Jucându-și buchetul floral caracteristic, acest vin este o pereche excelentă pentru fructe de mare, bucătăria din Orientul Mijlociu și Asia, sau asociat cu fructe proaspete sau deserturi pe bază de fructe.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista