Fenicul crocant la cuptor al revistei Food & Wine

Fenicul crocant la cuptor al revistei Food & Wine
Food & Wine 'Magazine' s Crunchy coapte fenicul ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalotă, panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cifrele de afaceri cu suc de fructe cu unt ale revistei Food & Wine, Plăcintă cu cremă de Caramel a revistei Food & Wine cu Topping crocant de orez, și Fenicul Copt Crocant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Pe 2 foi mari de copt cu margini, stropiți feniculul cu 1/2 cană de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Coaceți timp de 45 de minute, până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
3
Se lasă să se răcească 30 de minute.
4
Într-o tigaie, prăjiți panko-ul la foc moderat până devine auriu, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Se transferă într-un castron; se amestecă brânza și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
În aceeași tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Adăugați usturoiul, șalota și cimbru și gătiți la foc moderat până când usturoiul se înmoaie, 5 minute; se adaugă la panko. Se amestecă restul de 1/2 cană de ulei și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
8
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
9
Întindeți jumătate din fenicul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
10
Se toarnă vinul peste fenicul, apoi se presară jumătate din panko deasupra. Repetați cu restul de fenicul și panko. Acoperiți și coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți folia și coaceți timp de 10 minute mai mult, până când toppingul este rumenit și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Se servește fierbinte.
12
Face Înainte
13
Gratinul necoapte poate fi învelit în folie și congelat până la o săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Coaceți vasul învelit cu folie direct din congelator timp de 25 de minute, apoi scoateți folia și coaceți timp de 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista