Fenicul crocant la cuptor al revistei Food & Wine
Food & Wine 'Magazine' s Crunchy coapte fenicul ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalotă, panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cifrele de afaceri cu suc de fructe cu unt ale revistei Food & Wine, Plăcintă cu cremă de Caramel a revistei Food & Wine cu Topping crocant de orez, și Fenicul Copt Crocant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Pe 2 foi mari de copt cu margini, stropiți feniculul cu 1/2 cană de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Coaceți timp de 45 de minute, până se înmoaie.
Se lasă să se răcească 30 de minute.
Într-o tigaie, prăjiți panko-ul la foc moderat până devine auriu, 3 minute.
Se transferă într-un castron; se amestecă brânza și făina.
În aceeași tigaie, topiți untul.
Adăugați usturoiul, șalota și cimbru și gătiți la foc moderat până când usturoiul se înmoaie, 5 minute; se adaugă la panko. Se amestecă restul de 1/2 cană de ulei și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Întindeți jumătate din fenicul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 x 13 inci.
Se toarnă vinul peste fenicul, apoi se presară jumătate din panko deasupra. Repetați cu restul de fenicul și panko. Acoperiți și coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți folia și coaceți timp de 10 minute mai mult, până când toppingul este rumenit și crocant.
Gratinul necoapte poate fi învelit în folie și congelat până la o săptămână.
Coaceți vasul învelit cu folie direct din congelator timp de 25 de minute, apoi scoateți folia și coaceți timp de 15 minute mai mult.