Alune Fierbinți

Alune Fierbinți
Alunele fierbinți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 1068 calorii, 45g de proteine, și 95g de grăsime pe porție. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arahide de cocktail, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este extraordinar. Încercați Sos De Fudge Fierbinte, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ardeiul rosu zdrobit in ulei incins intr-o tigaie mare 1 minut. Se amestecă usturoiul și alunele; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc; se presară sare și praf de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie; se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista