Cea Mai Brânză Supă De Roșii

Cea Mai Brânză Supă De Roșii
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian? Cea mai brânză supă de roșii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 230 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, tarhon, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Cel Mai Cheesiest Piure De Cartofi, Cheesiest Bowtie Mac și brânză, și Cea mai Brânză Lasagna cu spanac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile cu lichid până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Se amestecă bulionul, brânza și pasta de roșii. Condimentează cu pătrunjel, busuioc, tarhon, cimbru, sare și piper. Se fierbe 30 de minute, amestecând frecvent, până când brânza este topită și netedă și aromele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
BulionBulion
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista