Felie de miliardar cu caramel sărat și unt de arahide

Felie de miliardar cu caramel sărat și unt de arahide
Rețeta caramel sărat și unt de arahide felia miliardarului poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Pentru 77 cenți pe porție, primești un condiment care servește 15. O porție conține 523 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 187 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită caramel de garoafe g cans, sare de mare fulgioasă sau, făină și unt. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt De Arahide Cookie Aluat Miliardar Baruri, Batoane De Unt De Arahide Cu Caramel Sărat, și Batoane De Caramel Sărate Cu Unt De Arahide.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Ungeți și tapetați o formă de tort dreptunghiulară de 20 x 30 cm cu pergament de copt cel mai bun mod de a face acest lucru este cu 2 benzi lungi de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Puneți ingredientele pentru bază într-un robot de bucătărie și blitz până când începe să se aglomereze, nu vă faceți griji dacă alunele sunt încă puțin groase, vor adăuga o textură minunată. Sfat pe suprafața de lucru și frământați scurt pentru a aduce împreună ca un aluat. Apăsați aluatul în baza cositorului într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se coace 25 de minute până devin aurii, apoi se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Pentru a face stratul de unt de arahide, topiți untul și untul de arahide într-o tigaie mică și amestecați până se omogenizează. Cerneti zaharul glazurat intr-un bol, apoi turnati amestecul de unt fierbinte si amestecati pentru a combina. În timp ce amestecul este încă cald, se toarnă peste bază și se netezește cu o spatulă. Se răcește timp de 2 ore până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru a face stratul de caramel, puneți caramelul și sarea într-o tigaie, aduceți la fierbere și fierbeți energic timp de 2-3 minute, amestecând continuu, până când culoarea se întunecă o nuanță sau două și caramelul se îngroașă ușor. Lăsați caramelul să se răcească timp de 20 de minute (vezi sfaturile de mai jos). Odată răcit, turnați-l peste stratul de unt de arahide și reveniți la frigider pentru încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Topiți ciocolata într-un vas termorezistent așezat peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Între timp, puneți caramelele și laptele într-o cratiță mică și încălziți ușor. Se vor aglomera și se vor lupta să se topească la început, dar continuă să se încălzească și în cele din urmă se vor transforma într-un sos de caramel curgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
CarameleCaramele
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți cositorul din frigider și turnați ciocolata peste stratul de caramel sărat, răsturnând cositorul pentru a întinde ciocolata pe suprafață. Folosiți o lingură pentru a stropi rapid caramelul peste ciocolată într-un model subțire (sau vedeți vârful, mai jos). Dacă caramelul începe să devină prea gros, adăugați un strop mai mult lapte sau smântână și puneți-l înapoi pe foc până când curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
CarameleCaramele
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
9
Presărați peste fulgii de sare de mare și puneți cositorul înapoi la frigider pentru a se răci timp de 2 ore înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista