Fel De Mâncare Elegant Tort De Ziua De Naștere Cu Înghețată

Fel De Mâncare Elegant Tort De Ziua De Naștere Cu Înghețată
O porție conține 684 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 31. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua de naștere va fi și mai special cu această rețetă. Cap la magazin și ridica oreo gata făcute plăcintă crusta, calorii cookie pachete, inghetata, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Băutură Și Fel De Mâncare: Shake De Tort De Ziua De Naștere, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții31
Scor De Sănătate6
Revista