Fursecuri de porumb floricele

Fursecuri de porumb floricele
Reteta Biscuiti Popcorn se poate face in aproximativ 30 de minute . Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 122 de calorii . Această rețetă servește 30. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca desert american. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, nuci pecan, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 10% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ biscuiți cu floricele de porumb , biscuiți și floricele de porumb cremă și prăjituri și floricele de porumb cremă .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână. Se amestecă floricelele de porumb, chipsurile de ciocolată și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Puneți cu linguri la distanță de 2 inchi pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți la 350° timp de 13-14 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
5
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista