Fasole verde și sparanghel Tempura
Fasole verde și sparanghel Tempuran este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 218 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți fasole, sifon club, ulei de arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole verde și Shiitake Tempura cu maioneză Ponzu, Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, și Salată de sparanghel și fasole verde.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei vegetal pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Se încălzește la foc mediu până când un termometru prăjit, introdus în ulei, ajunge la 375 grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.)
În timp ce uleiul se încălzește, într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați sifon club și ulei de susan. Se amestecă până se combină și încă se îngroașă.
Înmuiați legumele în aluat și prăjiți, 3 sau 4 la un moment dat, până când aluatul este auriu și crocant, aproximativ 60 până la 70 de secunde.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Aranjați legumele pe un platou și serviți sosul de soia alături ca sos de scufundare.