Fasole verde și sparanghel Tempura

Fasole verde și sparanghel Tempura
Fasole verde și sparanghel Tempuran este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 218 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți fasole, sifon club, ulei de arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole verde și Shiitake Tempura cu maioneză Ponzu, Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, și Salată de sparanghel și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei vegetal pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se încălzește la foc mediu până când un termometru prăjit, introdus în ulei, ajunge la 375 grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
În timp ce uleiul se încălzește, într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați sifon club și ulei de susan. Se amestecă până se combină și încă se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Apă SpumantăApă Spumantă
6
Înmuiați legumele în aluat și prăjiți, 3 sau 4 la un moment dat, până când aluatul este auriu și crocant, aproximativ 60 până la 70 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Aranjați legumele pe un platou și serviți sosul de soia alături ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista