Fasolea verde prăjită și inelele de ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de sare, pudră de chili, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Inele de Squash cu fasole verde, Nuc-Fasole Verde Eșalotă, și Fasole verde cu pansament.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Umpleți o oală adâncă cu 2 in. ulei, introduceți un termometru prăjit și încălziți la 375 la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Amestecați făina, făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță. sare într-un castron mediu. Se amestecă încet în sifon până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Apă Spumantă
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Scufundați o mână mare de fasole verde în aluat. Folosind clești, ridicați fasolea din aluat, lăsând puțin excesul să se scurgă și coborâți o porție la un moment dat în ulei. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se transferă pe o foaie mare de copt căptușită cu prosoape de hârtie, sare după gust și se pune la cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu fasolea rămasă și șalotii; păstrați uleiul între 375 și 38
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se amestecă împreună maioneza cu pudra de chili într-un castron mic pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire