Fasole verde cu usturoi zestă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu usturoi zestă. Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 50 de calorii , 3 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii uscate la soare umplute cu ulei, fasole verde, condimente de lămâie și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 74% , acest fel de mâncare este bun. Fasolea verde zestă , fasolea verde zestă și fasolea verde italiană zesty sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți roșiile, rezervând 2 linguri de ulei. Într-un cuptor olandez, căliți ceapa în uleiul rezervat timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie.
Adăugați roșiile, usturoiul și lămâie-ardei; gatiti si amestecati 2 minute.
Adăugați fasole verde congelată și amestecați pentru a se acoperi. Acoperiți și gătiți timp de 8 minute sau doar până când se încălzește, amestecând din când în când.
Acoperiți și gătiți încă 2-3 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.