Fasole verde cu usturoi zestă

Fasole verde cu usturoi zestă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu usturoi zestă. Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 50 de calorii , 3 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii uscate la soare umplute cu ulei, fasole verde, condimente de lămâie și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 74% , acest fel de mâncare este bun. Fasolea verde zestă , fasolea verde zestă și fasolea verde italiană zesty sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Scurgeți roșiile, rezervând 2 linguri de ulei. Într-un cuptor olandez, căliți ceapa în uleiul rezervat timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați roșiile, usturoiul și lămâie-ardei; gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
3
Adăugați fasole verde congelată și amestecați pentru a se acoperi. Acoperiți și gătiți timp de 8 minute sau doar până când se încălzește, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
4
Acoperiți și gătiți încă 2-3 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Revista