Fasole verde acidulată
Fasole verde picant ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 43 de calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 9. Dacă aveți la îndemână ardei gras, pudră de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde picant , Fasole verde italiană picant și Fasole verde cu unt .
Instrucțiuni
Puneți fasolea și ardeiul roșu într-un coș peste 1 inch de apă clocotită într-o cratiță. Acoperiți și gătiți la abur timp de 7-8 minute sau până când devin crocante.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Transferați amestecul de fasole într-un bol de servire; se adauga vinegreta si se amesteca pentru a se acoperi.