Fasole Spaniolă De Lima
Fasolea spaniolă de Lima ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 170 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, piper, ulei de canolan și fasole lima. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este destul de bun. Fasole Lima Mediteraneană, Fasole și ciuperci Lima, și Fasole Saucy Lima sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Se pune într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1-4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichid. Întoarceți fasolea în tigaie; adăugați frunza de dafin și apa pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Scurgeți, aruncând lichidul și frunza de dafin. Într-o tigaie mare, sotati ceapa in ulei pana se inmoaie. Se amestecă roșiile, zahărul, piperul și fasolea. Gatiti timp de 8-10 minute sau pana se incalzeste.