Fajitas de friptură cu Guacamole proaspăt

Fajitas de friptură cu Guacamole proaspăt
Friptura Fajitas cu Guacamole proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 3,31 USD pe porție. O porție conține 544 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână roșii, ceapă, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fajitas de friptură cu Guacamole proaspăt, Fajitas de friptură de flanc cu Guacamole, și Fajitas de pui sau vită rămase cu Guacamole proaspăt.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un vas superficial, amestecați sosul de soia, oțetul, siropul de porumb, sosul fierbinte și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați friptura, ardeii grași și ceapa și aruncați pentru a acoperi. Gatiti imediat sau acoperiti cu folie de plastic si refrigerati pana la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
FripturăFriptură
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Setați o tigaie mare antiaderentă sau o tigaie pentru grătar cu aragaz la foc mediu. Pulverizați cu spray de gătit și adăugați friptură și legume, cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
SobaSoba
TigaieTigaie
5
Se sotează 5 până la 7 minute, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
6
Transferați amestecul într-un platou de servire.
7
Între timp, tortilla caldă în cuptorul cu microunde sau conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
8
Pentru a face guacamolul, într-o pungă cu fermoar sau într-un castron mediu, zdrobiți ușor avocado. Apoi adăugați roșii, usturoi, suc de lămâie și coriandru și combinați. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GuacamolGuacamol
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
UsturoiUsturoi
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Serviți fajitas cu guacamole pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Fajitas. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista