Faimoasa salată de ton a lui Simon

Faimoasa salată de ton a lui Simon
Faimoasa salată de ton a lui Simon este o pescatarian felul principal. O porție conține 256 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită pudră de ceapă, țelină, buruieni de mărar și pudră de usturoi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Faimoasa umplutură de sandviș cu salată Waldorf de ton Darra, Salată de roșii caramelizate cu brânză San Sim, și Celebrele Torturi de ton ale lui Jessica.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Pentru fiecare sandviș, stratificați o felie de pâine prăjită cu o frunză de salată și 1/2 cană de salată de ton. Se acoperă cu o a doua felie de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Vinul Pinot Noir, Merlot și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve y Camps Pinot Noir Brut rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Această cava seduce prin culoarea sa roșu vișiniu strălucitor și efervescența frumoasă. Reflectă caracterul soiului, cu notele sale de cireșe și căpșuni învăluite în miere, pâine prăjită și o înflorire slabă. Este intens, proaspăt și exuberant în gură, cu un finisaj bogat, aromat. Se asortează bine cu paste, mezeluri, mâncare japoneză și produse de patiserie.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate52
Revista