Faimoasa Caserola De Broccoli

Faimoasa Caserola De Broccoli
Faimoasa caserolă de Broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 113 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de vermicelli de orez cu aromă de pui, broccoli, cremă de supă de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Faimoasa salată de Broccoli a lui Jackie, Aproape Faimoasa Supă De Broccoli-Cheddar, și Faimoasa salată de Broccoli a lui Doug pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti broccoli; așezați într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Adăugați supă și brânză; se amestecă bine. Se amestecă amestecul preparat de vermicelli de orez. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 3 până la 4 ore, până când sunt fierbinți și bulbucați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate4
Revista