Faceți-Vă Înainte De Crab Dip

Faceți-Vă Înainte De Crab Dip
Make-Ahead Crab Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 10 și costă $1.38 pe portie. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți suc de lămâie, praf de usturoi, carne de crab și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Faceți Gogoși Înainte, și Faceți Înainte Quiche.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente; pliați în crab. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Râul Rusesc Chardonnay
La Crema Râul Rusesc Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipică denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-var și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista