Etichetă: Sachertorte

Etichetă: Sachertorte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Sachertorte. Această rețetă servește 12. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Un amestec de conserve de caise, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: Chili, și Gatiti cartea: oală fierbinte de somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face torte, Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt două tigăi rotunde de tort de 8 inci sau pulverizați cu spray antiaderent. Căptușiți fundul tigăilor cu hârtie pergament. Praf cu făină și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați ciocolata într-un vas termorezistent și puneți vasul peste o tigaie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se încălzește, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
4
Scoateți vasul de pe foc și lăsați ciocolata să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron mare, bateți untul și 3/4 cană de zahăr cu un mixer electric până când este foarte ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți gălbenușurile pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți rachiul de caise și ciocolata răcită. Pune deoparte. Spălați și uscați bătătoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rachiu De CaiseRachiu De Caise
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-un alt castron mare, bateți albușurile cu restul de 1/4 zahăr până formează vârfuri moi. Se amestecă 1/3 din albii bătuți în amestecul de ciocolată pentru a-l ușura, apoi se pliază cu grijă în albii rămași până rămân doar câteva dungi de alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Presărați 1/2 cană de făină peste aluat și pliați până se încorporează. Repetați cu restul de 1/2 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
8
Împărțiți aluatul între cele două tigăi de tort și coaceți până când sunt umflate o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați-le să se răcească pe o grătar timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărei tigaie și inversați fiecare tort peste o farfurie. Îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Pentru a face glazura, aduceți conservele de caise și rachiul de caise la fiert într-o cratiță medie la foc mediu. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când amestecul este îngroșat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Rachiu De CaiseRachiu De Caise
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
12
Așezați un strat de torte pe o farfurie căptușită cu două bucăți de hârtie de ceară (aliniați-le astfel încât fiecare bucată să acopere jumătate din farfurie și să se suprapună ușor în mijloc).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
13
Întindeți stratul de torte cu 1/2 amestecul de gem de caise. Se acoperă cu stratul de torte rămas și se întinde cu amestecul de gem rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
14
Lăsați să stea în timp ce faceți glazura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
15
Așezați ciocolata tocată într-un vas mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
16
Încălziți smântâna grea într-o cratiță mică la foc mic până ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
17
Se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea 2 minute, apoi se amestecă până se omogenizează. Se amestecă untul până se omogenizează. Se amestecă rachiul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rachiu De CaiseRachiu De Caise
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
18
Turnați imediat glazura peste tort. Folosind o spatulă offset, neteziți glazura peste partea superioară și laterală a tortei, asigurându-vă că o acoperiți complet. Dați la frigider tortul până când glazura este setată, aproximativ 1 oră. Trageți ușor foile de hârtie de ceară de sub ea, tăiați-le în pene subțiri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
19
Notă: înlocuiți marmelada de portocale cu gemul de caise și lichiorul de portocale cu rachiul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Rachiu De CaiseRachiu De Caise
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Gem De CaiseGem De Caise
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista