Etichetă: Sachertorte

Etichetă: Sachertorte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Sachertorte. Această rețetă servește 12. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Un amestec de conserve de caise, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: Chili, și Gatiti cartea: oală fierbinte de somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face torte, Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt două tigăi rotunde de tort de 8 inci sau pulverizați cu spray antiaderent. Căptușiți fundul tigăilor cu hârtie pergament. Praf cu făină și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați ciocolata într-un vas termorezistent și puneți vasul peste o tigaie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se încălzește, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4
Scoateți vasul de pe foc și lăsați ciocolata să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Într-un castron mare, bateți untul și 3/4 cană de zahăr cu un mixer electric până când este foarte ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți gălbenușurile pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți rachiul de caise și ciocolata răcită. Pune deoparte. Spălați și uscați bătătoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rachiu De CaiseRachiu De Caise
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Într-un alt castron mare, bateți albușurile cu restul de 1/4 zahăr până formează vârfuri moi. Se amestecă 1/3 din albii bătuți în amestecul de ciocolată pentru a-l ușura, apoi se pliază cu grijă în albii rămași până rămân doar câteva dungi de alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Presărați 1/2 cană de făină peste aluat și pliați până se încorporează. Repetați cu restul de 1/2 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
8
Împărțiți aluatul între cele două tigăi de tort și coaceți până când sunt umflate o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați-le să se răcească pe o grătar timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărei tigaie și inversați fiecare tort peste o farfurie. Îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Pentru a face glazura, aduceți conservele de caise și rachiul de caise la fiert într-o cratiță medie la foc mediu. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când amestecul este îngroșat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Rachiu De CaiseRachiu De Caise
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
12
Așezați un strat de torte pe o farfurie căptușită cu două bucăți de hârtie de ceară (aliniați-le astfel încât fiecare bucată să acopere jumătate din farfurie și să se suprapună ușor în mijloc).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
13
Întindeți stratul de torte cu 1/2 amestecul de gem de caise. Se acoperă cu stratul de torte rămas și se întinde cu amestecul de gem rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Ardei ArbolArdei Arbol
GemGem
14
Lăsați să stea în timp ce faceți glazura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
15
Așezați ciocolata tocată într-un vas mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
16
Încălziți smântâna grea într-o cratiță mică la foc mic până ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea 2 minute, apoi se amestecă până se omogenizează. Se amestecă untul până se omogenizează. Se amestecă rachiul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rachiu De CaiseRachiu De Caise
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
18
Turnați imediat glazura peste tort. Folosind o spatulă offset, neteziți glazura peste partea superioară și laterală a tortei, asigurându-vă că o acoperiți complet. Dați la frigider tortul până când glazura este setată, aproximativ 1 oră. Trageți ușor foile de hârtie de ceară de sub ea, tăiați-le în pene subțiri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
19
Notă: înlocuiți marmelada de portocale cu gemul de caise și lichiorul de portocale cu rachiul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Rachiu De CaiseRachiu De Caise
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Gem De CaiseGem De Caise
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista