Empanadas de mere cu cremă de patiserie cu migdale
Rețeta Empanadas de mere cu cremă de patiserie de migdale ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 596 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pastă de migdale, zahăr brun, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cremă De Patiserie Cu Migdale, Tartă de patiserie cu puf umplut cu cremă de migdale, și Empanadas de patiserie cu puf de pui și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Se adaugă merele și se sotează până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați zahărul brun, scorțișoara și sarea și aruncați. Continuați să gătiți merele, amestecând ocazional, până când merele se descompun ușor atunci când sunt presate cu o furculiță, încă 10 minute.
Scoateți-le de pe foc și zdrobiți-le cu o furculiță cât sunt încă calde, ar trebui să arate ca un sos de mere gros. Lăsați merele să se răcească la temperatura camerei. Odată răcit, pliați 1/4 cană din crema de patiserie cu migdale în merele răcite și dați deoparte.
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți foile de patiserie cu puf. Folosind un tăietor circular de biscuiți (sau tăietor de biscuiți) mare (4 1/2 inch) tăiați 4 cercuri mari pe foaie, 8 toate împreună.
În jumătatea inferioară a fiecărei runde, lingurați 2 linguri de amestec de mere.
Periați marginile fiecărui cerc cu puțină spălare a ouălor. Îndoiți aluatul de patiserie peste umplutură, sigilați marginile cu degetele și apoi sertizați-le cu dinții unei furculițe. Repetați cu aluatul de patiserie rămas și umplutura. Când toate plăcintele sunt asamblate, aerisiți fiecare cu 2 fante mici, folosind un cuțit de decojit, pe partea superioară a fiecărei plăcinte.
Periați fiecare cu spălarea rămasă a ouălor și presărați cu zahăr turbinado.
Transferați empanadele pe foaia de copt pregătită.
Coaceți plăcintele până se umflă și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Când plăcintele ies din cuptor, lingurați mai mult din crema de patiserie cu migdale peste ele și serviți.
Într-o cratiță mare, cu fund greu, combinați laptele integral, zahărul, pasta de migdale și sarea.
Bateți la foc mediu și aduceți la foc mic.
Într-un bol mic de amestecare, combinați gălbenușurile de ou și amidonul de porumb.
Bateți până se combină și amestecul este cremos și gros.
Scoateți amestecul de lapte de pe foc și adăugați încet 1/4 cană din lichidul de lapte în ouă, amestecând constant.
Adăugați amestecul de ouă acum temperat înapoi în cratiță cu restul de lapte și întoarceți laptele la foc mic timp de 3 minute, amestecând constant, până se îngroașă.
Scoateți cratița de pe foc și amestecați untul, câte 1 lingură pe rând, amestecând până când este complet încorporat. Dacă doriți, strecurați crema de patiserie printr-o sită.
Se toarnă amestecul într-un castron pentru a se răci.
Așezați folie de plastic direct pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele. Lăsați crema să se răcească complet la frigider până se răcește și se fixează, cel puțin 2 ore.