Empanadas Cu Ciocolată-Banană

Empanadas Cu Ciocolată-Banană
Reteta de ciocolata-Bananan Empanadas ar putea satisface pofta ta Europeana in aproximativ 2 ore și 40 de minute. O porție conține 194 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 29 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 17%. Încercați Bananan Empanadas, Bananan Empanadas de Ninfa, și Banana-Fasole Neagră Empa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți bananele, zahărul și scorțișoara împreună într-un bol de amestecare până când sunt cremoase, dar nu complet netede, ar trebui să aveți în continuare bucăți de bucăți de banane. Lingurați o lingură generoasă de umplutură de banane pe cercurile de patiserie empanada și lipiți o bucată de ciocolată deasupra. Formați și coaceți empanadele conform instrucțiunilor din rețetă. Praf cu zahăr cofetari și servi fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, cernem împreună făina, masa harina, praful de copt și sarea. Se amestecă untul topit. Adăugați treptat 1/2 cană la 3/4 cană de apă, lucrând-o cu mâinile pentru a încorpora; aluatul trebuie să fie ușor de manevrat și să nu fie lipicios. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați-l în plastic și răciți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Făinați ușor știftul și blatul. Împărțiți aluatul în 1/2, astfel încât va fi mai ușor să lucrați și să-l rulați la o grosime de 1/8 inci. Folosind un tăietor de biscuiți sau biscuiți de 4 inci, tăiați 10 cercuri de aluat; repetați cu celălalt 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
4
Lingurați 2 linguri generoase de umplutură în centrul fiecărui cerc de patiserie, lăsând o margine de 1/2 inci.
5
Ungeți marginile cu spălarea ouălor și apoi pliați aluatul în 1/2 pentru a închide umplutura și a forma un semicerc. Sigilați bine marginile prin sertizarea cu dinții unei furci. Se răcește cu cel puțin 30 de minute înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Așezați empanadele pe o foaie de copt cu unt și periați blaturile cu o spălare suplimentară a ouălor. Folosind o furculiță, înțepați câteva găuri în partea de sus a empanadelor pentru ca aburul să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți timp de 30 de minute, până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista