Dulceata de ananas de dovlecei

Dulceata de ananas de dovlecei
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, dulceața de ananas cu dovlecei ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten și fără lactate de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 85 de calorii. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 68. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită dovlecei, suc de lămâie, gelatină de căpșuni și zahăr. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 9%. Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare sunt gem de ananas de mango, gem de ananas și caise și gem de mango și ananas.

Instrucțiuni

1
Într-un ibric mare, aduceți dovleceii și zahărul la fiert. Se fierbe și se amestecă constant timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Adăugați sucul de lămâie și ananasul; gătiți și amestecați timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
3
Adăugați gelatină; se amestecă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
4
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă; umple borcane sau recipiente din plastic. Se răcește înainte de a acoperi cu capace. Se da la frigider pana la 3 saptamani.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Cecchi Chianti Classico cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cecchi Chianti Classico
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții68
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista