Duck Burgundia
Duck Burgundy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.03 pe portie. O porție conține 1809 calorii, 48G de proteine, și 169g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, portocale, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din boltă – budincă de pâine Craisin de mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Duck Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze), Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și Meringue-Berry, și Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotate În Grăsime De Rață; Roas.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Curățați bine rațele și frecați ușor cavitățile corpului cu sare, piper, praf de usturoi și condimente de pasăre. Umpleți cavitățile cu bucăți de ceapă, măr, portocală și țelină. Frecați rațele cu sosul de soia și uleiul.
Se pune într-o tigaie de copt și se prăjește, neacoperit, bătând adesea cu vin burgund, aproximativ la fiecare 10 minute. Se lasă 10 până la 15 minute timp de coacere pe kilogram de rață.
Scoateți umplutura înainte de servire.