Duck Burgundia

Duck Burgundia
Duck Burgundy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.03 pe portie. O porție conține 1809 calorii, 48G de proteine, și 169g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, portocale, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din boltă – budincă de pâine Craisin de mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Duck Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze), Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și Meringue-Berry, și Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotate În Grăsime De Rață; Roas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Curățați bine rațele și frecați ușor cavitățile corpului cu sare, piper, praf de usturoi și condimente de pasăre. Umpleți cavitățile cu bucăți de ceapă, măr, portocală și țelină. Frecați rațele cu sosul de soia și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
RațăRață
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se pune într-o tigaie de copt și se prăjește, neacoperit, bătând adesea cu vin burgund, aproximativ la fiecare 10 minute. Se lasă 10 până la 15 minute timp de coacere pe kilogram de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Scoateți umplutura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista