Dressing pentru salată cu brânză albastră

Dressing pentru salată cu brânză albastră
Dressing pentru salată cu brânză albastră groasă este o rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană, cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 103 calorii. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, căței de usturoi, oțet de vin roșu și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt friptură de ardei și salată de cartofi prăjiți cu sos de brânză albastră, sos de brânză albastră și salată de fasole verde și galbenă cu sos de roșii și brânză feta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Eighteen Miles Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Optsprezece Miles Chardonnay
Optsprezece Miles Chardonnay
Vinicultorul Jessica Boone s-a uitat la cool Coasta Sonoma pentru acest Chardonnay luminos și complex. Fructele ușoare cu sâmbure, lămâia Meyer și mineralitatea atrăgătoare la nas se mențin pe un palat cremos echilibrat de aciditate vibrantă. Notele de vanilie și stejar dulce sporesc complexitatea vinului. Pentru vinurile din Eighteen Miles, Jessica Boone (de la Passalacqua Winery) atrage struguri din nouă denumiri distincte, toate pe o rază de optsprezece mile în jurul Healdsburg, CA. Vă rugăm să încercați și Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir și Petite Sirah.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista