Dressing cremos de brânză albastră

Dressing cremos de brânză albastră
Dressingul cremos de brânză albastră necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 38 de calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită bici miraculos, sare, ceapă și lapte. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 19%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: dressing cremos de brânză albastră, dressing crem de brânză albastră și dressing crem de brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți primele 11 ingrediente până se omogenizează. Se amestecă brânză albastră. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista