Dips de migdale caise

Dips de migdale caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Dips-urile cu migdale și caise. O porție conține 37 de calorii, 0 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 10 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de caise mediteraneene, strat de bomboane, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. Cu un scor de lingură de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Blondiile cu migdale de caise, umplutura de migdale de caise și amprentele de caise-migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Umpleți fiecare caise cu o migdale. Într-un cuptor cu microunde, topește stratul de bomboane; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați fiecare caise pe jumătate în strat, lăsând să se scurgă excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
(23)(23)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt; da la frigider pentru 15 minute sau pana se fixeaza. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aroma naturala de nuca de cocos si ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic de nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecare cu cocktailuri.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista