Dip Spanac Vioi
Snappy spanac Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 32 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 13 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de pătrunjel, smântână, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Spanac Cu Ierburi Vioi, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Apăsați spanacul între straturile de prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Combinați brânza de vaci și smântâna într-un robot de bucătărie. Procesați până la netezire, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați spanac, maioneză și 4 ingrediente rămase; procesați până se omogenizează.
Transferați scufundarea într-un castron.
Se servește cu legume proaspete asortate (legume care nu sunt incluse în analiză).