Dip De Brânză Cu Ardei Roșu Tex-Mex La Cuptor
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Scufundarea cu brânză de ardei roșu Tex-Mex la cuptor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 418 calorii, 16g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, sos Worcestershire, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Se amestecă împreună brânză Cheddar, brânză pepper Jack, cremă de brânză, ardei grași roșii prăjiți, maioneză, coriandru, ceapă verde, ardei jalapeo, sos Worcestershire, piper roșu zdrobit uscat și sare și piper negru proaspăt măcinat după gust. Ungeți ușor un 2-qt. vas de copt cu spray de gătit; răspândiți amestecul de brânză în vasul pregătit.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine și se fierbe.