Dip De Ardei Roșu Prăjit Cu Usturoi
Garlicky prăjită ardei roșu Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți piper cayenne, smântână, chimen și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Tăiați vârful capului de usturoi, așezați-l pe o bucată de folie, stropiți cu ulei și presărați sare și piper. Înfășurați bine și prăjiți până se înmoaie, 30 până la 40 de minute.
Peste o flacără deschisă sau sub un broiler preîncălzit, gătiți ardeiul gras, rotind frecvent cu clești, până se înnegrește peste tot.
Așezați într-o pungă de hârtie, închideți bine și lăsați piperul să transpire timp de 10 minute. Îndepărtați pielea de piper cu degetele.
Tăiați aproximativ ardeiul, aruncând semințele și membranele. Strângeți căței de usturoi din piei.
Puneți piperul și usturoiul în robotul de bucătărie; adăugați chimen, coriandru și smântână; piure până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper cayenne. Acoperiți și răciți.
Se servește cu crudite asortate și biscuiți.