Dip de anghinare-Crab cu chipsuri de pita praf de chimen
Dipul de anghinare-Crab cu chipsuri de pita praf de chimen este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 283 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, carne de crab, cremă de carton și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Za ' atar-chipsuri de Pita prafuite, Guacamole Cu Chipsuri De Tortilla Cu Praf De Chimen, și Edamame "Guacamole" cu chipsuri de pita cu praf de Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați tofu, 1/4 cană de brânză, muștar, oregano, piper și smântână într-un castron mare. Îndoiți ușor carnea de crab și anghinarea. Puneți amestecul de carne de crab într-un vas de copt de 1 litru și presărați cu 2 linguri de brânză, pesmet și boia.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Se servește cu chipsuri de pita praf de chimen.
Totalurile includ cip Pita praf de chimen.