Dip cu ceapă prăjită

Dip cu ceapă prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Dip-ul cu ceapă prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 299 de calorii. Pentru 50 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și luați piper, smântână, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 84 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Dip cu ceapă prăjită, Dip cu ceapă la tigaie și Dip cu ceapă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Tăiați ceapa în jumătate și apoi tăiați-le în rondele de 1/8 inch grosime. (Veți avea aproximativ 3 căni de ceapă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în BucățiCremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în Bucăți
3
Încinge untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Firimituri (aproximativ 24 De Biscuiți)Napolitane De Ciocolată Firimituri (aproximativ 24 De Biscuiți)
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
4
Adăugați ceapa, cayenne, sare și piper și căleți timp de 10 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți, amestecând ocazional, încă 20 de minute până când ceapa se rumenește și se caramelizează. Lăsați ceapa să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Cremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în BucățiCremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în Bucăți
Opțional Suplimentar Rozmarin ProaspătOpțional Suplimentar Rozmarin Proaspăt
Inghetata De Lamaie, MoaleInghetata De Lamaie, Moale
5
Puneți crema de brânză, smântâna și maioneza în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Sau Legume FierteMazăre Sau Legume Fierte
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)
6
Adăugați ceapa și amestecați bine. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
Cremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în BucățiCremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în Bucăți
7
Se serveste la temperatura camerei.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip de ceapă poate fi combinat cu vin spumant și spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista