Dip cremoasă de iaurt de castraveți

Dip cremoasă de iaurt de castraveți
Dip cremoasă de iaurt cu castraveți necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 7 porții cu 114 calorii , 6 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită iaurt, piper, cățel de usturoi și cremă de brânză. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl . Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Dip cremos de iaurt cu castraveți și mărar , Dip de iaurt de castraveți și Dip de iaurt de castraveți .

Instrucțiuni

1
Intr-un castron mic, combina iaurtul si crema de branza. Se amestecă castravetele, ceapa, mărarul, sucul de lămâie, coaja, usturoiul, sare și piper. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete
Sos Dulce-acrișor, OpționalSos Dulce-acrișor, Opțional
Condimente De Legume UscateCondimente De Legume Uscate
Fasole GoyaFasole Goya
1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici
5 Căpșuni Mari, Tăiate în Jumătate Pe Lungime5 Căpșuni Mari, Tăiate în Jumătate Pe Lungime
Cheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 InchCheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 Inch
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
2
Serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat CubulețeChile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Iaurtul Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Papet del Mas Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Brut
Papet del Mas Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare, limpede. Senzatia gustativa in gura este foarte placuta, usoara si bine echilibrata, senzatie proaspata si foarte vesela, persistenta buna, cu note de fructe si flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții7
Scor De Sănătate25
Revista