Dilly Deviled Ouă
Dilly Deviled Ouă este un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 102 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă aveți castraveți, sare, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Dilly Deviled Ouă, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Dilly Omletă.
Instrucțiuni
Combinați castravetele și sarea; lăsați să stea 15 minute.
Se scurge bine și se stoarce excesul de lichid; pus deoparte. Feliați ouăle pe jumătate pe lungime; scoateți gălbenușurile și puneți albușurile deoparte. Într-un castron, gălbenușurile de piure; se amestecă smântâna și buruienile de mărar.
Adăugați castraveți. Umpleți uniform albușurile de ou.
Garnisiți cu mărar și/sau pătrunjel, dacă doriți. Se răcește până la servire.