Destul De Ananas Torte

Destul De Ananas Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați destul de ananas. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr de cofetărie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pineapple Torte, Tort Cu Brânză De Ananas, și Tort De Ananas Pufos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, smântână unt și 3/4 cană zahăr până când este ușor și pufos. Bateți gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți ananasul, rezervând 2/3 cană de suc. Într-un castron, combinați sucul, 3/4 cană de ananas și vanilie (puneți ananasul rămas deoparte pentru umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
VanilieVanilie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul de ananas, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un castron mic și cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o pătrime din albușurile de ou în aluat; pliați în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AnanasAnanas
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lingură în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 350 de minute pentru 28-32 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru umplere, bateți smântâna, zahărul cofetarilor și extrageți într-un castron mare răcit până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ananasul rezervat. Împărțiți fiecare strat de tort pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
AnanasAnanas
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți aproximativ 3/4 cană de umplutură între fiecare strat; întindeți umplutura rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se presară cu migdale. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista