Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați destul de ananas. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr de cofetărie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pineapple Torte, Tort Cu Brânză De Ananas, și Tort De Ananas Pufos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, smântână unt și 3/4 cană zahăr până când este ușor și pufos. Bateți gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți ananasul, rezervând 2/3 cană de suc. Într-un castron, combinați sucul, 3/4 cană de ananas și vanilie (puneți ananasul rămas deoparte pentru umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Vanilie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul de ananas, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un castron mic și cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o pătrime din albușurile de ou în aluat; pliați în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Albușuri De Ou
Ananas
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lingură în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 350 de minute pentru 28-32 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru umplere, bateți smântâna, zahărul cofetarilor și extrageți într-un castron mare răcit până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ananasul rezervat. Împărțiți fiecare strat de tort pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ananas
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Întindeți aproximativ 3/4 cană de umplutură între fiecare strat; întindeți umplutura rămasă deasupra.